5 februari 2024

Vi är ISO-certifierade

Vi är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, inklusive processer och arbetssätt är godkända enligt ISO-standarden.

Kvalitet

För att leva upp till våra kunder och leverantörers förväntningar arbetar vi på ett systematiskt sätt med kvalitet och ständiga förbättringar. Som ett bevis på vårt åtagande är vi ISO-certifierat enligt ISO 9001:2015 – en internationell standard för kvalitetsledningssystem.

 

Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, vilket inkluderar våra processer och arbetssätt, är godkända enligt ISO-standarden. För att möta omvärldens förväntningar och krav genomgår ledningssystemet kontinuerliga förbättringar och följs upp genom regelbundna interna och externa revisioner, allt för att säkra kvaliteten på våra tjänster.

Miljö

Omsorg om vår miljö är en viktig fråga för oss. Vårt miljöarbete ingår som en integrerad och naturlig del i vårt dagliga arbete. Vi arbetar regelbundet med att se över och förbättra arbetssätt och processer för att minska vår negativa miljöpåverkan. Som ett led i vårt miljöarbete är vi också certifierade enligt ISO 14001:2015, vilket är en internationell miljöledningsstandard.

 

Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete>>

Fler nyheter

6 maj 2024 Vi ses på IFAT 2024 i München
13-17 maj hålls mässan IFAT 2024, hoppas vi ses där!
18 mars 2024 Välkommen till vår nya webbsida!
Nu kan vi äntligen visa upp vår nya förbättrade webbplats.
5 februari 2024 Vi är ISO-certifierade
Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, inklusive processer och arbetssätt är godkända enl..
15 december 2023 Mared SustainTech utsedda till Branschvinnare 2023!
Att bli utsedd till en Branschvinnare är en tydlig indikation på skickligt företagande och ett..