Om oss

Mared SustainTech AB erbjuder kundanpassade lösningar inom återvinning/avfall och energi/biomassa.   Nedan kan du läsa mer om oss. Klicka på knappen för att se vår tidslinje!

Om oss

De kundanpassade lösningar som vi levererar förbättrar driftsäkerheten och prestandan i våra kunders anläggningar och effektiviserar förädlingen och användningen av råvara.
Vårt utbud inkluderar maskiner, anläggningar, teknik, eftermarknad och service till bland annat sågverk, massabruk, kraft- och värmeanläggningar, pelletsproduktion och återvinningsbolag.

 

”Med miljömedvetenhet och funktionsmässig trygghet levererar vi automationslösningar inom återvinning/avfall och energi/biomassa. Resurser är för värdefulla för att slösas bort – anpassade lösningar är nyckeln till framgång.”

 

SustainTech AB är en del av Mared Group

 

Mared Group är en familjeägd koncern med bas i Huskvarna men har även en enhet i Tidaholm. Resan startade på 60-talet och idag är vi fem bolag med verksamhet inom träbearbetning, återvinning/bioenergi, automation, komponentförsäljning till industrin samt lösningar inom dörrautomatik.

 

Vi har en omsättning på ca 180 MSEK och ett 50-tal anställda.

 

Vi lever efter våra värderingar som är: Jämlikt, Hållbart, Engagerat, Ärligt och Professionellt.

 

I koncernen ingår även följande bolag:

 

Mared Automation AB – tidigare Elf Automation – erbjuder kundunika automationslösningar till industrin.

 

Mared Components AB – tidigare Mekankomponenter/MEKOM – erbjuder komponenter till tillverkningsindustrin, såsom fästelement, maskinskydd, maskinbelysning, termostater och ventiler. Allt från främst europeiska tillverkare.

 

Mared EntryTech AB – tidigare Avancerad Entréteknik – erbjuder dörrautomatik och vägreglering till alla typer av fastigheter.

 

Mared IndustryTech AB – tidigare Mared Industrial Engineering – erbjuder utrustning, automationslösningar och anläggningar inom träbearbetning och förpackning.

 

Mared BizServices AB – tidigare Mared Group Services – arbetar med ekonomi, HR, marknad, lager och logistik för de affärsdrivande bolagen i koncernen.

 

Kontaktformulär

Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig och ditt projekt?

 

Hör av dig!

*” anger obligatoriska fält

Namn*