30 november 2023

Vi är stolt partner på Återvinningsgalan

Återvinningsgalan är en årlig branschfest som sammanför ledande aktörer inom avfalls- och återvinningssektorn för att fira framgångar och innovationer.  Galan äger rum den 30 november på Vasateatern i centrala Stockholm och utlovar en kväll fylld av ljus, glans, glitter och glamour för avfalls- och återvinningsbranschen.

Vi är stolt partner på Återvinningsgalan

Återigen är vi från Mared SustainTech med som partner på Återvinningsgalan  – en viktig kväll då vi hjälps åt att hylla avfalls- och återvinningsbranschens hjältar! Galan äger rum den 30 november på Vasateatern i centrala Stockholm och utlovar en kväll fylld av ljus, glans, glitter och glamour.

 

Återvinningsgalan är en årlig branschfest som sammanför ledande aktörer inom avfalls- och återvinningssektorn för att fira framgångar och innovationer. Tidningen Recycling, tillsammans med sina samarbetspartners, kommer att tillkännage vinnarna inom olika priskategorier samt vinnaren av det prestigefyllda vandringspriset Årets Specialpris.

 

Hoppas vi ses i vimlet!
Mared SustainTech ser fram emot att få träffa er på galan och tillsammans fira branschens viktiga arbete med avfallshantering och återvinning. Välkomna att boka era platser till årets branschfest redan idag, då antalet platser är begränsat. För mer information om Återvinningsgalan och bokning av platser, besök Återvinningsgalans hemsida.

 

Om Återvinningsgalan:

Återvinningsgalan är årets höjdpunkt för avfalls- och återvinningsbranschen. Galan syftar till att ge välförtjänt uppmärksamhet åt en samhällsfunktion som ofta hamnar i skuggan, trots dess avgörande betydelse för miljön och samhället som helhet. Med en glamorös inramning skapar galan en minnesvärd kväll för alla involverade.


Återvinningsgalan från förra året

Fler nyheter

6 maj 2024 Vi ses på IFAT 2024 i München
13-17 maj hålls mässan IFAT 2024, hoppas vi ses där!
18 mars 2024 Välkommen till vår nya webbsida!
Nu kan vi äntligen visa upp vår nya förbättrade webbplats.
5 februari 2024 Vi är ISO-certifierade
Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, inklusive processer och arbetssätt är godkända enl..
15 december 2023 Mared SustainTech utsedda till Branschvinnare 2023!
Att bli utsedd till en Branschvinnare är en tydlig indikation på skickligt företagande och ett..