Service och reservdelar

För att ni ska kunna få ut maximalt av er investering med effektivitet, lönsamhet och tillförlitlighet stödjer vi dig med vår serviceorganisation.

Service

Bra service är synonymt med tidseffektivitet. Att maskinservicen blir rätt utförd, eller att ett snabbt samtal räcker för att åtgärda ett problem, kan innebära skillnaden mellan att leverera i tid eller att missa en deadline.

Brett sortiment, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser är självklart viktiga delar. Men för att ni ska kunna få ut maximalt av er investering med effektivitet, lönsamhet och tillförlitlighet stödjer vi på Mared dessutom er med en erfaren serviceorganisation. Vårt team av servicetekniker hjälper er med allt från akuta produktionsstopp och underhåll till utbildningar och support.

Ständiga förbättringar, servicevänlighet och dokumentation är självklarheter för oss. Vi tillhandahåller planerad service med eller utan serviceavtal samt har resurser för att klara era akuta behov.

 

För service och support, kontakta oss på 036-38 78 12 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Reservdelar

Som agent till Vecoplan, CPM, Chema (Adelmann), Eggersman och ZenRobotics förser vi er med slitdelar samt övriga reservdelar från vårt lager i Huskvarna. Allt för att ditt driftstopp ska bli så kort som möjligt.

 

Kontakta oss på 036-38 78 50 eller mejla: parts.sustaintech@mared.se

 

Alternativt kan du som redan är kund fylla i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Kryssa i vad ditt ärende gäller
Namn*
Inläggsbild (valfritt)
Accepterade filtyper: jpg, jpeg, png, gif.