15 december 2023

Mared SustainTech utsedda till Branschvinnare 2023!

Vi är glada över att få berätta att Mared SustainTech AB har blivit utsedda till branschvinnare år 2023! Statistiskt sett är det endast 11,7 % av alla aktiebolag i Sverige som tilldelas denna framstående utmärkelse.

Utmärkelse från Branschvinnare i Sverige

Branschvinnare i Sverige AB utser årligen, i samarbete med Largest Companies, utmärkelser till de svenska aktiebolag som kan stoltsera med utmärkelsen ”Branschvinnare”. Dessa företag utmärker sig genom att överträffa sin egen branschs utveckling både vad gäller omsättning och resultat. Dessutom måste de uppvisa positiva resultat. Det är första gången ett av Mared-koncernens bolag blir tilldelad utmärkelsen.

 

Statistiskt sett är det endast 11,7 % av alla aktiebolag i Sverige som tilldelas denna framstående utmärkelse. Att bli utsedd till en Branschvinnare är en tydlig indikation på skickligt företagande och starkt entreprenörskap.

 

Enligt utmärkelsen har Mared SustainTech AB en omsättningsökning på 163% när branschen i sig ökade med 7,4%, samt en resultatökning på 351% när branschen ökade 40%.

 

Thomas Magnusson, operativ vd på Mared SustainTech AB kommenterar utmärkelsen:

 

”Vi är mycket stolta och tacksamma för utmärkelsen! Ett kvitto på det fina arbete vårt team utför. Vi vill tacka alla kunder och samarbetspartners som genom åren gett att vi fått utföra så många uppdrag, med det har vi samlat på oss en unik kompetens i vårt vidare arbete med leveranser av maskiner och anläggningar för en mer hållbar framtid för alla.”

Vill du veta mer?

Hör av dig för att veta mer om vår verksamhet.

Thomas Magnusson

+46 (0)36 38 78 25

thomas.magnusson@mared.se

Fler nyheter

6 maj 2024 Vi ses på IFAT 2024 i München
13-17 maj hålls mässan IFAT 2024, hoppas vi ses där!
18 mars 2024 Välkommen till vår nya webbsida!
Nu kan vi äntligen visa upp vår nya förbättrade webbplats.
5 februari 2024 Vi är ISO-certifierade
Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, inklusive processer och arbetssätt är godkända enl..
15 december 2023 Mared SustainTech utsedda till Branschvinnare 2023!
Att bli utsedd till en Branschvinnare är en tydlig indikation på skickligt företagande och ett..