6 maj 2024

Vi ses på IFAT 2024

13-17 maj hålls IFAT – världens ledande mässa för vatten-, avlopps-, avfall- och råmaterialshantering. Vi ser fram emot att träffa er där för att tillsammans utforska möjligheterna till en mer hållbar och effektiv hantering av avfall och resurser.

Visst låter det enkelt? ”Avfallsgenerering måste minimeras och resurser måste bevaras.”

 

Men att omsätta detta i praktiken medför utmaningar för alla, även för dem som arbetar med avfallshantering och återvinning.

 

IFAT-mässan i München den 13-17 maj 2024 utgör därför en betydelsefull möjlighet för alla som strävar efter att aktivt forma en mer hållbar framtid. Under ert besök rekommenderar vi att ni tar er tid att besöka Vecoplan’s monter i hall B5, nummer 229/328, där ni kan träffa Thomas Magnusson.

 

Boka gärna ett möte med Thomas för att fördjupa diskussionen kring Mared SustainTech’s lösningar och hur de kan anpassas efter era specifika behov.

 

Vi ser fram emot att träffa er i München för att tillsammans utforska möjligheterna till en mer hållbar och effektiv hantering av avfall och resurser.

 

Registrera dig nedan hos vår leverantör Vecoplan för fri entré till IFAT 2024.

Om IFAT

IFAT är världens ledande mässa för vatten-, avlopps-, avfall- och råmaterialshantering. Den hålls vartannat år i München och lockar tusentals besökare från hela världen. IFAT erbjuder en plattform för att visa de senaste innovationerna, utbyta kunskap och främja samarbete inom hållbar avfallshantering, återvinning och miljöteknik. Med seminarier, demonstrationsområden och en imponerande utställningshall ger IFAT en överblick över den senaste utvecklingen inom sektorn och är ett oumbärligt evenemang för alla som arbetar för en mer hållbar framtid.

Ska du dit?

Boka gärna in ett möte med mig!

Thomas Magnusson

Operativ VD / COO

+46 (0)36 38 78 25

thomas.magnusson@mared.se

Fler nyheter

6 maj 2024 Vi ses på IFAT 2024 i München
13-17 maj hålls mässan IFAT 2024, hoppas vi ses där!
18 mars 2024 Välkommen till vår nya webbsida!
Nu kan vi äntligen visa upp vår nya förbättrade webbplats.
5 februari 2024 Vi är ISO-certifierade
Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, inklusive processer och arbetssätt är godkända enl..
15 december 2023 Mared SustainTech utsedda till Branschvinnare 2023!
Att bli utsedd till en Branschvinnare är en tydlig indikation på skickligt företagande och ett..