Mared SustainTech är ISO-certifierade.

5 februari 2024

Vi är ISO-certifierade

Vi är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, inklusive processer och arbetssätt är godkända enligt ISO-standarden.

Kvalitet

För att leva upp till våra kunder och leverantörers förväntningar arbetar vi på ett systematiskt sätt med kvalitet och ständiga förbättringar. Som ett bevis på vårt åtagande är vi ISO-certifierat enligt ISO 9001:2015 – en internationell standard för kvalitetsledningssystem.

 

Certifieringen innebär att vårt ledningssystem, vilket inkluderar våra processer och arbetssätt, är godkända enligt ISO-standarden. För att möta omvärldens förväntningar och krav genomgår ledningssystemet kontinuerliga förbättringar och följs upp genom regelbundna interna och externa revisioner, allt för att säkra kvaliteten på våra tjänster.

Miljö

Omsorg om vår miljö är en viktig fråga för oss. Vårt miljöarbete ingår som en integrerad och naturlig del i vårt dagliga arbete. Vi arbetar regelbundet med att se över och förbättra arbetssätt och processer för att minska vår negativa miljöpåverkan. Som ett led i vårt miljöarbete är vi också certifierade enligt ISO 14001:2015, vilket är en internationell miljöledningsstandard.

 

Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete>>

Fler nyheter

14 juni 2024 Semestertider i antågande
Vi är tillgängliga större delen av sommaren förutom vecka 29-30 då vi har semesterstängt.
29 maj 2024 Mared SustainTech ingår avtal med STENA Confidential
Avtalet omfattar bland annat leverans av en Vecoplan Infinity Shredder med tillhörande inmatnings...
6 maj 2024 Vi ses på IFAT 2024 i München
13-17 maj hålls mässan IFAT 2024, hoppas vi ses där!
Servicebil från Mared
18 mars 2024 Välkommen till vår nya webbsida!
Nu kan vi äntligen visa upp vår nya förbättrade webbplats.