29 maj 2024

Mared SustainTech ingår avtal med STENA Confidential

Avtalet består av bland annat Vecoplan Infinity Shredder med tillhörande inmatningssystem, samt till och ombyggnad av efterföljande anläggningsdelar och brandskydd.

Mared SustainTech har nyligen tecknat ett avtal med STENA Confidential för leverans av en ny anläggning till deras verksamhet i Malmö. STENA Confidential hanterar en mängd sekretessbelagd information och är beroende av pålitliga lösningar för att säkerställa att denna information inte hamnar i orätta händer. För att garantera att deras hemligheter förblir hemliga har STENA Confidential valt att samarbeta med Mared SustainTech.

 

Avtalet omfattar bland annat leverans av en Vecoplan Infinity Shredder med tillhörande inmatningssystem. Dessutom ingår till- och ombyggnad av efterföljande anläggningsdelar samt förbättringar av brandskyddet. Genom denna investering säkerställer STENA Confidential att de kan hantera och destruera känslig information på ett säkert och effektivt sätt.

 

Vi på Mared SustainTech är stolta över att ha fått förtroendet att leverera denna lösning och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med STENA Confidential. Tack till teamet på STENA för förtroendet!

 

Vill du veta mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa ditt företag att hantera sekretessbelagd information på ett säkert sätt? Kontakta Thomas Magnusson.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Hör av dig för frågor om vårt utbud och tjänster.

Thomas Magnusson, COO på Mared SustainTech AB.

Thomas Magnusson

Operativ VD / COO

+46 (0)36 38 78 25

thomas.magnusson@mared.se

Fler nyheter

14 juni 2024 Semestertider i antågande
Vi är tillgängliga större delen av sommaren förutom vecka 29-30 då vi har semesterstängt.
29 maj 2024 Mared SustainTech ingår avtal med STENA Confidential
Avtalet omfattar bland annat leverans av en Vecoplan Infinity Shredder med tillhörande inmatnings...
6 maj 2024 Vi ses på IFAT 2024 i München
13-17 maj hålls mässan IFAT 2024, hoppas vi ses där!
Servicebil från Mared
18 mars 2024 Välkommen till vår nya webbsida!
Nu kan vi äntligen visa upp vår nya förbättrade webbplats.